POGOJI POSLOVANJA, VARSTVO OSEBNIH PODATKOV IN PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Biropis d.o.o. (biropis.si) določajo pogoje nakupa, najema ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja in upravlja podjetje Biropis d.o.o., Osojnikova ulica 7, 2000 Maribor (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja spletne strani Biropis d.o.o. (biropis.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Spletna stran biropis.si je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom.

Podatki o podjetju:
Biropis d.o.o.
Osojnikova ulica 7
2000 Maribor

Matična številka: 1317679
Davčna številka (ID za DDV): SI67720030

Transakcijski račun pri NKBM Maribor
TRR 04515-0000107596

Kontaktni podatki:
info@biropis.si

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne strani preberete spodaj napisane Splošne pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom oddaje povpraševanje oziroma naročila preko spletne strani.

Upravljalec spletne strani si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabite.

CENE
Vse cene na spletni strani so navedene v EUR in ne vključujejo DDV-ja. Cene veljajo v trenutku oddaje povpraševanja oziroma naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca.

PRITOŽBE IN SPORI
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@biropis.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Biropis d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno prodajo na območju Slovenije, na svoji spletni strani, objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi tukaj.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju Biropis d.o.o., osebne podatke, pridobljene preko spletnih kontaktnih obrazcev, spletne strani ali drugih komunikacijskih kanalov (poslanih z namenom povpraševanja, naročila izdelka ali storitve), obdelujemo zaupno in zgolj za interno evidenco ter v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Uporabljeni in obdelani so izključno za namen, zaradi katerega so bili poslani (t.j. odgovor na povpraševanje o storitvi ali izdelkih in/ali uspešne izvedbe naročila).

Podjetje Biropis d.o.o., se zavezuje, da podatki, ki bodo posredovani preko spletne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bodo prodani, posojeni ali kakorkoli drugače posredovani tretjim osebam.

Vsi podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov. V primeru sporov ali želje po izbrisu podatkov, prosimo pošljite email na info@biropis.si.

Trudimo se zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.

PIŠKOTKI

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki pa so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene.

Spletni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, se lahko obiskovalcu namestijo ob prvem obisku strani. Piškotki spletne analitike, naprednega oglaševanja, družabnih omrežij in drugi piškotki tretjih oseb pa se namestijo le s predhodno privolitvijo obiskovalca.

ONEMOGOČENJE PIŠKOTKOV
Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2019 BIROPIS d.o.o.
Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja.